hits

STORTINGET TYR TIL MOBBING

Har det rablet helt for de på løvebakken?

For en uke siden hørte vi om en politiker som ble mobbet og trakassert for sine meninger og vi er hjertens enige i at det ikke kan aksepteres. Vi heiner om hennes rett.

Vi lærer våre barn å respektere, inkludere og ha takhøyde for de som er eller tenker andreledes. Utestengelse og utfrysing skal ikke skje i skolen.

Stikk i strid med disse prinsipper kan vi sjokkert konstatere at noen forsmådde stortingsrepresentanter ikke har lært noe som helst om mobbing og utestengelse.

Har de ikke barn? Er de blinde, døve, eller bare kvalmende sure etter valget?

De er tildelt makt, men det betyr ikke at vi tillater maktmisbruk.

Noen av Stortingets representanter bruker alle kjente mobbetriks i boken for å utestenge og fryse ut hedersmannen Carl I Hagen som er en av våre mest dedikerte politikere gjennom tidene. Ikke fordi hans kvalifikasjoner står tilbake for de andre i Nobelkomiteen, men fordi de rett og slett ikke kan fordra fyren. Det gjør meg oppriktig skamfull på Norges vegne. Denne kampanjen er innrettet spesielt mot Hagen.

Alle forsøk fra disse «velmenende» stortingsrepresentantene på å begrunne denne mobbekampanjen mot Hagen er rett og slett vinglete, patetisk og direkte smålig.

Denne form for oppførsel vil vi ikke ha i barneskolen, ei heller på Stortinget. Noen politikere må tydeligvis holdes i ørene.

Les boken «Rekyl, Illusjoner og makt» der maktmisbruk blir slått ned på og en teknologi for å tøyle politikere blir beskrevet.

Les også, bloggen, min mening om Nobelkomiteen på : 

Våkn opp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar